Maandelijks archief: april 2011

Logo Staatsbosbeheer

 

logo staatsbosbeheer

logo staatsbosbeheer

Het logo van Staatsbosbeheer heeft ook z’n plekje gekregen. Het vrij ingewikkelde kant-achtige patroon van de linkerhelft komt niet tot z’n recht in de rechterhelft, daarvoor waren de vlakjes te smal. Daar heb ik voor een simpele rijgsteek gekozen.

vlieland05

De spreuk is klaar

je hoort meer als je luistert

de spreuk is klaar

Bij Afke Wullink zag ik deze fantastische spreuk. Ik heb hem met andere spreuken bij Evelyn neergelegd, zij zag deze ook helemaal zitten.
Een mooi lettertje (Ravie, voor wie het weten wil) en de spreuk staat. De letters zijn in de tussenbaantjes met een lichtere kleur geborduurd. Met deze prachtige dagen heb ik heerlijk in de tuin gezeten en is het mooi opgeschoten.
Nu verzinnen hoe ik verder ga. Ik heb al een plan, de boerderij van Hans en Evelyn op de achtergrond. Half mei hebben we daar familiedag, dan maar eens wat foto’s maken. Het plan kan natuurlijk nog alle kanten op vallen.

detail

detail

Het woord Vlieland

vlieland04

Vlieland

Met een (computer)lijntje duidelijker gemaakt waar het eiland komt. Ook het woord Vlieland is geborduurd, een mooie golvende letter, duinen en water, het golft allebei. De kleur rood, groen en een beetje geel. De kleur van strand, duinen, bos en rozebottels.vlieland03

 

Het eiland

vlieland02

het begin is er

Een beetje vaag te zien (met een blauw draadje geregen), maar het eiland komt helemaal achter de verschillende onderdelen te liggen. Het wordt dus veel groter dan in mijn eerdere ontwerp. Het loopt van linksonder helemaal naar rechtsboven.