Vriendschap-lap


In december 2018 zijn acht mensen, waaronder ikzelf, een borduurproject gestart.
Ieder begint met haar eigen lap, maakt een plan wat daar ongeveer op moet komen, borduurt zelf al een stukje en daarna wordt de lap telkens naar de volgende persoon op de lijst gestuurd. De oppervlakte die je moet borduren per lap zal ongeveer 10×15 cm zijn. Daarvoor heb je telkens zes weken de tijd. Je lap begint dus bij jezelf en via de andere zeven personen komt deze weer bij je terug. Een verrassing hoe dit uit zal pakken.

Mijn plan is een tegeltableau. Twee ‘tegeltjes’ hebben de vereiste afmeting die de anderen moeten borduren.
Zelf heb ik nu zes ‘tegeltjes’ geborduurd en een stukje van de buitenrand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *